Platform over transport, opslag, interne en externe logistiek
3 redenen om personeelstekort op te lossen met buitenlandse arbeiders

3 redenen om personeelstekort op te lossen met buitenlandse arbeiders

Personeelstekort, een frustratie van formaat. Met één werkzoekende per vacature wordt het in West-Vlaanderen stilaan een onmogelijke opdracht om kwalitatief personeel te vinden. Buitenlandse arbeiders geven ademruimte in deze situatie, en dit om drie verschillende redenen.   

Ten eerste krijg je een grotere instroom. Door uit te zoomen, zie je meer. Het zoekgebied is veel groter, waardoor je meer keuze én kans hebt om een profiel te vinden dat helemaal voldoet aan jouw vacaturevereisten. 

Vervolgens hebben buitenlandse arbeiders de juiste werkmentaliteit. Ze komen naar België om de meest uiteenlopende redenen, maar er is één iets wat hen verbindt: de enorme motivatie om hier aan de slag te gaan en hun talenten ten volle te benutten.

De laatste reden om voor buitenlandse arbeiders te gaan, is de hoge productiviteit en continuïteit: er is zo goed als geen ziekteverzuim. Daarnaast worden de werkperiodes van onze buitenlandse arbeiders zelden onderbroken voor een korte vakantieperiode zoals een weekendje weg.

Durf jij grenzeloos rekruteren? Met Axintor Interim ga je voor een totaalpakket van selectie, huisvesting, transport, contracten, onthaal, begeleiding… Volledige ontzorging verzekerd. Contacteer één van onze kantoren en zet vandaag nog de eerste stap richting onze buitenlandse selectie en grenzeloze service.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.